Medgeneracijsko središče Zagorje ob Savi
torek, 13.3.2018
 
 BALTIŠKE DRŽAVE IN FINSKA


Baltiške ali Baltske države je skupen naziv za tri evropske države, ki ležijo ob Baltskem morju: Litva, Latvija in Estonija. Samo skok čez morje pa leži Finska.
Naš prostovoljec Bojan Rus je naštete države obiskal preteklo leto. Vsi, ki Bojana poznamo, vemo, da so njegove predstavitve pristne, začinjene z zanimivimi zgodbami in polne koristnih nasvetov.
Srečanje z njim bo potekalo v četrtek, 15. marca 2018, ob 18.00 v prostorih Mladinskega centra Zagorje ob Savi.
Prijave na e-naslovu medgeneracijsko.sredisce@gmail.com, vgc-zasavje@mczos.si ali telefonsko številko 040 457 079

DNEVNI CENTER

V okviru projekta Večgeneracijski center Zasavje deluje Dnevni center v stekleni sejni sobi na Centru za socialno delo Zagorje vsako sredo med 13.00 in 19.00 uro ter vsak četrtek med 12.00 in 18.00 uro.
V dnevnem centru se srečujemo otroci in mladi, ki se skupaj učimo, si pomagamo, pridobivamo nova znanja in aktivno preživljamo prosti čas.

Če potrebuješ pomoč ali bi rad prosti čas preživel v dobri družbi, se nam pridruži!

Za več informacij smo na voljo na e-naslovu  vgc-zasavje@mczos.si in telefonski številki 040 457 079

MUZAIK 1

Kultura poslušanja glasbe in obiskovanja koncertov izginja. Zato smo v Mladinskem centru Zagorje ustvarili MUZAIK, prostor, kjer poslušamo, torej smo. V MUZAIK-u domuje ne-mainstream glasba solo izvajalcev in skupin, glasba povsem akustične narave kot tudi ambientalne elektronske zvočne pokrajine. Prvi akustični koncert bo potekal v petek, 23. februarja 2018, ob 20.00 v Mali hali, kjer bo nastopil Boris Magdalenc.

Preberi več...

DRUŽABNE IGRE

V sklopu programov za vse generacije želimo razpoložljiv prostor in čas nameniti druženju vsem, ki vas privlačijo družabne igre.
Prvo srečanje bo v ponedeljek, 26. februarja od 16.00 do 18.00 ure v stekleni sejni sobi Centra za socialno delo. Lahko boste posegli po kartah za tarok, remiju, enki, se pomerili v partiji šaha ali preizkusili kakšno novo igro.

Povabite še svoje prijatelje in se prijavite!
 
Pokličite 040 457 079 ali nam pišite na
e-naslov: vgc-zasavje@mczos.si in medgeneracijsko.sredisce@gmail.com.

ZAPOSLITEV 101

Iščeš službo ali pa se prijavljaš na delovno mesto ter se spopadaš s težavami pri izpolnjevanju vloge? Želiš kakšen nasvet pri pisanju prošnje ali pa imaš tremo pred nastopom na razgovoru?

V Mladinskem centru Zagorje ob Savi smo ti vsak torek med 13:00 in 15:00 na voljo, da ti prideš po nasvet in pomoč pri težavah, povezanih z iskanjem zaposlitve. Tina in Nina ti bosta pomagali z uporabnimi in kreativnimi nasveti, kako nastopiti na trgu dela.

Prijave na e-naslov vgc-zasavje@mczos.si  in na telefonsko številko 040 457 079

VEČER POEZIJE

V sredo, 7. 3. 2018, ob 18.00 bo v Mladinskem centru Zagorje kulturni dogodek – Večer poezije. Glavna gostja večera bo Špela Munda, ki je pred kratkim izdala svojo prvo pesniško zbirko Razpoloženja. Po kratkem pogovoru z gostjo nam bo predstavila nekaj svojih del iz izbirke, potem pa vabimo vse, ki se radi izražate skozi pisano besedo, da tudi vi z nami delite svoja dela.

Za delitev svojih del pišite na info@mczos.si.

Preberi več...


Povabite še svoje prijatelje in se prijavite!

MESEČNI KOLEDAR VSEH AKTIVNOSTI: TUKAJ.

Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

SaveSaveSave

http://www.seniorji.info/ZANIMIVOSTI_Obvestila_in_napovednik_dogodkov_Medgeneracijskega_sredisca_Zagorje_ob_Savi