OGLAS: Kaj nam prinaša junijska Vzajemnost ?
petek, 8.6.2018
 
 

Da bi razbremenili številne družinske in druge neformalne oskrbovalce starih in bolnih ljudi potrebujemo kakovosten in sodoben sistem dolgotrajne oskrbe. O tej temi obširneje pišemo v junijski Vzajemnosti, kot tudi o tem, zakaj je za kakovostno preživljanje starosti nujno primerno in varno bivalno okolje. Kdor se odloči denimo za sobivanje, bo imel hkrati še družbo in pomoč, ko jo bo potreboval … 

Preberite še, katerim živilom se moramo izogibati, če nas daje putika, kako si pomagamo pri vraščenih nohtih in katere nevšečnosti, a hkrati zelo resna obolenja, povzroča dolgotrajno sončenje.

Peljemo vas na potepanje po nemški Romantični cesti; svetujemo, kako si urediti vrtiček kar na balkonu in zaščititi rastline pred škodljivci. Voznikom bo zagotovo zanimiv prispevek o prednostih samodejnega menjalnika, tistim, ki radi pripravljajo piknike, pa nasveti o urejanju kuhinje na prostem. V tokratni reviji objavljamo še seznam ponudnikov ugodnosti, ki nudijo popuste imetnikom  kartice Kluba Vzajemnost. 

Na vprašanja bralcev v Vzajemnosti (in ob določenih dnevih tudi po telefonu) odgovarjajo strokovnjaki s področja zdravja, prava, pokojnin, pravic pacientov in zaposlovanja. Objavljamo ideje za ročna dela, namige za pohode in izlete, male oglase, utrinke iz upokojenskih društev ter več križank in nagradnih iger. S posebnim veseljem pa predstavljamo ljudi, ki z bralci radi delijo svoje bogate življenjske izkušnje.

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti. Med drugim lahko trikrat na leto brezplačno objavijo mali oglas in prejmejo Senior kartico za cenejšo vožnjo z vlakom.

Če Vzajemnosti ne poznate, pokličite v uredništvo in poslali vam bomo brezplačen ogledni izvod. Obiščite tudi naš Faceebook in spletno stran www.vzajemnost.siBodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Save Save Save Save

http://www.seniorji.info/PRAKTICNI_NASVETI_OGLAS__Kaj_nam_prinasa_junijska_Vzajemnost__