Tedenski horoskop: Kaj vas čaka ta teden?
 
 
 

PONEDELJEK, 21. MAJ
Sonce v tem dnevu zapušča znak Bika in vstopa v znamenje Dvojčka. Življenje bo dobilo pospešen ritem in včasih bo težko dohajati vse okoli sebe. Potreba po druženju, izmenjavi mnenj in komunikaciji bo povečana. 
Po drugi strani bo prisoten tudi večji notranji nemir, ki bo preprečeval, da bi dolgo zdržali na enem mestu. Potrebna bo dinamika dogajanja!
 
TOREK, 22. MAJ
Luna v jutranji urah vstopi v znak Device, zato bo želja, da vse stvari najdejo svoje mesto, povečana. Prvi lunin krajec nastopi v jutranjih urah. Potrebno bo usklajevanje nasprotij in večje prilagajanje okoliščinam.
Popoldanske urice bodo minevale prijetno zaradi skladnega odnosa Lune z Venero in Saturnom. 
 
SREDA, 23. MAJ
V jutranjih urah bo zaradi Merkurjevega aspekta z Neptunom in nasprotovanju Jupitru prihajalo do nejasnosti ali do zmede, kar bo še dodatno poudarila opozicija med Luno in Neptunom. Kasneje se bo situacija spremenila in zaradi Lune, ki potuje po znaku pridne in delovne Device, se bo lahko v tem dnevu veliko naredilo.

ČETRTEK, 24. MAJ
Trigon med Soncem in Luno je odličen aspekt, ki bo pripomogel k dobri porabi energije, skladnemu sodelovanju in dobremu delovanju. Luna dopoldne vstopi v znak Tehtnice in pomembnost medsebojnih odnosov bo v ospredju.
Popoldanske urice so odlične za druženje in navezovanje stikov, romantika bo v zraku. V večernih urah bo energija v upadu, kajti Luna bo tvorila kvadraturo s Saturnom in ohladila čustva. V razmišljanju lahko pride do dvomov, zamer in slabe volje.

PETEK, 25. MAJ
Trigon Merkurja z Plutonom bo v veliko pomoč pri umsko zahtevnejšem delu v tem tednu. Sposobnost delovanja, prepričevanja in iskanja novih poti, bo velika, zato je potrebno delovati. 
 
SOBOTA, 26. MAJ
Opozicija Venere s Saturnom ohlaja čustva in vnaša v medsebojne odnose hlad. Dvomi, strahovi in sumničavost so pogosti spremljevalci tega aspekta. Dobro se je zavedati vpliva in se mu zavestno postaviti po robu.
Popoldne Luna vstopi v znak Škorpijona in vnaša v ta čas čustveno energijo strasti in predanosti. Mimogrede se lahko pojavi tudi ljubosumje, velja previdnost. 
Kasnejša opozicija Lune z Uranom in kvadratura z Marsom ne bosta prav nič olajšali situacije. Prav obratno, preti povečan stres, nepričakovane spremembe in velik notranji nemir. 

NEDELJA, 27. MAJ
V tem nedeljskem dnevu bo Luna skladna s Saturnom, Venero, Jupitrom in Neptunom. Obeta se prijeten in živahen dan, v katerem je mogoče nadgraditi medosebne odnose. 
 
PONEDELJEK, 28. MAJ
Pričetek novega tedna se bo odvijal nekoliko stresno. Luna v Škorpijonu bo nasprotovala Merkurju, zato se bo težje dogovarjati in delovati v smislu skupnih ciljev. 


Horoskop pripravlja Astrologija Dolores

Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

http://www.seniorji.info/Horoskop