Tedenski horoskop
 
 
 

PONEDELJEK, 11. DECEMBER
Luna že v jutranjih urah vstopi v znak Tehtnice in potreba po uskladitvi nasprotij bo v ospredju, prav tako pomembnost urejenih medosebnih odnosov.
Dan bo poln manjših opravil, energija bo prehodna, zato se bo lahko naredilo veliko koristnega.

TOREK, 12. DECEMBER
V tem dnevu se obeta lepo sodelovanje z okolico, dan je tudi kot naročen za različna srečanja in družabno življenje.
Sonce in Luna bosta v večernih urah v lepem odnosu umirila vse negativne energije in povzročala skladnost in harmonijo. Čudovit čas, da se zakopljejo bojne sekire, če so bile morebiti pred tem izkopane!

SREDA, 13. DECEMBER
Srečala se bosta Sonce in Merkur, kar predstavlja skladno delovanje razuma in čustev. To je močan aspekt, ki bo pomagal, da se uredijo kakšna morebitna nasprotja iz preteklosti.
V jutranjih urah bo Luna v opoziciji z Uranom, zato se lahko pričakuje kakšno presenečenje. Luna v popoldanskih urah vstopa v znamenje Škorpijona. V večernih urah se bosta srečala Luna in Mars, odlična energija za akcijo in dobro počutje se obeta.

ČETRTEK, 14. DECEMBER
Skladen odnos Lune z Neptunov vnaša v ta čas povečano nezavedno razumevanje, intuicija bo močno povečana. Modro je, da jo upoštevate.
V večernih urah bo Luna v konjukciji z Jupitrom, kar bo prineslo dobre okoliščine v ljubezni in pri financah.

PETEK, 15. DECEMBER
V popoldanskih urah se bosta srečala Merkur in Venera, kar je ugoden vpliv. Kaže se velika potreba po izmenjavi mnenj, druženju, družabno življenje bo cvetelo. Dan je dober tudi za obiske prireditev in za nakupovanje.
Zaradi  retrogradnega gibanja Merkurja se bodo uravnavale vse nedokončane zadeve, ki so vezane na preteklo obdobje.

SOBOTA, 16. DECEMBER
V nočnih urah Luna preide v znamenje Strelca, prevladovala bo ognjena energije, misli bodo usmerjene v prihodnost.
V opoldanskih pa bosta Sonce in Uran v prijetnem trigonu. Aspekt traja nekaj dni in bo pomagal, da se napreduje, da se okoliščine obrnejo v pozitivne smeri.

NEDELJA, 17. DECEMBER
V dopoldanskem času se bosta srečala Luna in Merkur, kar je aspekt, ki povzroča dobro počutje in pozitivne vibracije. Slednje velja tudi za večerne ure, ko se bosta srečala Luna in Venera, srečne bodo tudi okoliščine v ljubezni. Najboljše se boste počutili rojeni v Strelcu, Levu, Ovnu, Vodnarju in Tehtnici.Horoskop pripravlja Astrologija Dolores.

Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

http://www.seniorji.info/Horoskop