Tedenski horoskop
 
 
 

PONEDELJEK, 12. MAREC
Pričetek novega tedna se bo odvijal precej umirjeno in prijetno.
Veliko koristnega dela se lahko opravi, saj položaj Sonca in Jupitra prinašata harmonijo v odnosih. V popoldanskih uricah je sicer mogoča kakšna nenadna sprememba ali situacija, na katero se ni računalo, vendar ne bo iz vsega skupaj nič hudega!

TOREK, 13. MAREC
Luna, ki je že v prejšnjem dnevu vstopila v znak Vodnarja, bo spodbudila željo po druženju in timsko delo bo rodilo odlične rezultate. Povezovanje z okolico bo potekalo gladko in veliko koristnega se lahko naredi tudi v smeri skupnih interesov.
Krasen dan za stike s prijatelji, za romantična srečanja in organizacijo ter obisk prireditev in družabnih srečanj.

SREDA, 14. MAREC
Obeta se aktiven in prijeten dan, katerega bo najbolj modro preživeti v smislu načrtovanja prihodnjih korakov, iskanja informacij, druženja s podobno mislečimi ljudmi ipd. To bo dan, v katerem se lahko odlično sprosti in nabere novih moči.

ČETRTEK, 15. MAREC

Jutranje urice bodo zaradi položaja Marsa bolj aktivne, istočasno tudi nemirne. Potreba po dinamiki in gibanju bo povečana, česar se je dobro zavedati, saj bomo težko zdržali na miru.
Kasnejši prestop Lune v znamenje Ribi bo umiril energije, čustva bodo vstopila v ospredje. Romantično razpoloženje in sočutje bosta vrlini tega položaja, prav tako pripravljenost razumeti in pomagati. Povečana pa bo tudi občutljivost, lahko se celo prebudijo kakšni stari strahovi.

PETEK, 16. MAREC
Današnji petek bo potekal zelo umirjeno. Zaradi srečanja Lune z mističnim Neptunom bo stopnja koncentracije močno znižana, sposobnost presoje prav tako.
Dan nikakor ni primeren za sprejem pomembnejših odločitev. Ravnanje bo pasivno, zato velja čas preživljati po trenutnem navdihu, ki bo sproščal.

SOBOTA, 17. MAREC
Lunin mlaj v Ribah, ki nastopi v tem dnevu, prinaša potrebo po tem, da se umirimo in ozremo vase. Energija bo v upadu, zato je potrebno varčevati z njo in si ne nalagati težjih bremen.
Mars, planet akcije in fizične moči, vstopi v tem dnevu v znak Kozoroga. V tej poziciji bodo poudarjeni moč, vztrajnost in trma pri doseganju ciljev. Vrlina bo tudi povečana disciplina.

NEDELJA, 18. MAREC
Luna, ki je že prejšnji dan vstopila v znak temperamentnega Ovna, bo dvignila nivo energije v tem nedeljskem dnevu. Zaradi kvadrature Lune s Saturnom je mogoče doživeti kakšno oviro ali blokado, ki pa se bo kasneje razblinila.
Zelo dobra protiutež prejšnjemu položaju  je konjukcija Lune z Venero, ki prinaša očarljive in lepe energije. Popoldanske urice so kot naročene za srečanja, druženje, izlete in obiske prireditev.


Horoskop pripravlja Astrologija Dolores.

Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

http://www.seniorji.info/Horoskop