Astrološka napoved za ta teden
 
 
 

PONEDELJEK, 17. SEPTEMBER
Kmalu po polnoči nastopi prvi lunin krajec v znaku Strelca. Energija bo nekoliko napeta, dobro se je tega zavedati in gojiti zavestno višjo stopnjo potrpežljivosti. Potrebno se bo prilagajati okoliščinam in ljudem v svoji okolici.
Popoldanske ure prinašajo kvalitetno energijo za delo zaradi prestopa Lune v pridno znamenje Kozoroga in njenega srečanja s Saturnom.

TOREK, 18. SEPTEMBER
Luna bo v tem dnevu skladna z Venero in kasneje tudi Neptunom. Moč intuitivne zaznave bo povečana, z njeno pomočjo si lahko ogromno pomagate, le zaupati ji morate! Nobeno opravilo ne bo težko, odlično se bo lahko prepletalo delovno in družabno področje!

SREDA, 19. SEPTEMBER
Odlično položen Merkur bo omogočal zelo kvalitetno opravljanje dela, tudi uradnih in poslovnih. Živahna komunikacija bo omogočala sprejem dobrih odločitev, z lahkoto se bo mogoče usklajevati. Ogromno se lahko naredi v tem dnevu, kar velja maksimalno izkoristiti.

ČETRTEK, 20. SEPTEMBER
Luna že ponoči vstopi v znak Vodnarja, ki bo dan obarval z zračnimi energijami. Potreba po izmenjavi mnenj in povečani komunikaciji na splošno bo v velikem porastu.
Srečanje Lune in Marsa povečuje energijo,zato bo doseganje ciljev lažje. Vendar vseeno velja previdnost, da se nič ne dela na silo in z nestrpnostjo!

PETEK, 21. SEPTEMBER
Srečanje Sonca in Merkurja prinaša velik porast mentalne energije¸zato je dan več kot odličen za predstavitev lastnih idej, promocije, dajanje predlogov, opravljanje izpitov, krajše poti in podobno. V popoldanskem času bo koncentracija za delo nekoliko upadla zaradi kvadrature Lune z Jupitrom, zato se je potrebno sprostiti.

SOBOTA, 22. SEPTEMBER
V zgodnjih jutranjih urah vstopi Merkur, planet komunikacije in trgovine, v znak Tehtnice. V tem zračnem znamenju se bo dobro počutil, obeta se živahno dogajanje in življenje bo dobilo pospešen tempo. Manj prijetna plat tega položaja je lahko povečana neodločnost, težja možnost izbire, razdvojenost. Zavestno se je potrebno potruditi, da se temu postavimo po robu.
Luna zgodaj popoldne vstopi v Ribi in čustvena energija bo v ospredju ter bo prevladovala.

NEDELJA, 23. SEPTEMBER
V zgodnjih jutranjih urah Sonce vstopi v znak Tehtnice in s tem najavlja čas njene vladavine. Usklajevanje nasprotij in skladnost medosebnih odnosov bosta postali zelo pomembni temi prihodnjega obdobja meseca dni. Enakonočje najavlja pričetek krajših dni, pričetek jeseni in poletje se dokončno poslavlja ter najavlja nov ciklus leta!
V tem dnevu se je potrebno zaradi kvadrature Merkurja s Saturnom zavestno potruditi za pozitiven način razmišljanja. Pri tem bosta v oporo in pomoč skladna položaja Venere in Neptuna z Luno.

PONEDELJEK, 24. SEPTEMBER
Pričetek novega tedna prinaša dobre energije za delo. Zaradi skladnega trigona Merkurja z Marsom se omogoča dosega dobrih rezultatov, zato se velja maksimalno potruditi!
Dan je dober tudi za spremembe in novosti zaradi dobrega vpliva Jupitra.


Horoskop pripravlja Astrologija Dolores

Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

http://www.seniorji.info/Horoskop