Astrološka napoved za ta teden
 
 
 

PONEDELJEK, 16. JULIJ

Zaradi vpliva Lune v znaku pridne Device se lahko že ob pričetku novega tedna opravi zelo veliko različnih del in opravil. Čas je odličen za sodelovanje z okolico, mi sami pa bomo delovni, pridni in tudi natančni, kar se bo lepo obrestovalo.
Zaradi vpliva Neptuna se svetuje več previdnosti v prometnih situacijah, še zlasti v večernih urah!

TOREK, 17. JULIJ
Umirjen čas bo odlična podlaga, da se kvalitetno opravi vse načrtovano delo. Sodelovanje z okolico bo odlično, izmenjava mnenj harmonična, pričakuje se lahko podpora in morebitna pomoč.
V večernih urah Luna vstopi v znak Tehtnice in v ospredju bodo medosebni in ljubezenski odnosi.

SREDA, 18. JULIJ
Dan z Luno v Tehtnici se bo odvijal pod vplivom prijetnih energij. Družabnost bo v porastu, romantika v zraku. Obeta se več srečanj, obiskov, komunikacije. Razpoloženje bo nekoliko pasivno, morebiti celo lenobno. Tudi stopnja neodločnosti bo povišana, zato čas za sprejemanje kakršnih koli odločitev ni dober!

ČETRTEK, 19. JULIJ
Prvi lunin krajec v znaku Tehtnice nastopi v večernih urah. Količina čustvene energije bo močno povečana, zato se svetuje previdnost v medosebnih odnosih in tudi sicer! Potrebno je poskrbeti, da se posledice nakopičenega stresa odpravijo z več gibanja, rekreacije in športnega delovanja.

PETEK, 20. JULIJ
Luna v močnem Škorpijonu bo povečala stopnjo čustvenosti in občutljivosti. Njeno nasprotovanje Uranu bo povzročilo povečan notranji nemir, stres, morebiti tudi kakšno nepričakovano novost!
Lunina kvadratura z Marsom vnaša še dodatno napetost. Velika previdnost velja v potencialno nevarnih okoljih, v prometnih situacijah in v medsebojnih relacijah!

SOBOTA, 21. JULIJ
Umirjena sobota prinaša potrebo po tem, da se ozremo vase in naredimo kaj konkretnega na svojem osebnem razvoju. Ponotranjene energije bodo zaradi Lune, ki potuje po znaku Škorpijona, pri tem v pomoč. Skladnost Lune z Venero, Jupitrom, Neptunom ter Plutonom prinaša lepe energije.

NEDELJA, 22. JULIJ
Luna opoldne vstopa v dinamičnega Strelca in vnaša v ta čas optimizem in dobro voljo.
Sonce v večernih urah zapušča znak Raka ter vstopa v Leva. Poletje bo v prihodnjih dneh na vrhuncu in energično ter strastno se bomo lotevali svojih projektov.

PONEDELJEK, 23. JULIJ
Pričetek novega tedna se bo odvijal pod vplivom Lune v temperamentnem in strastnem znaku Strelca. Prevladovale bodo sproščene energije. Dobro si je določiti cilje, saj bo tako lažje funkcionirati. Energija bo namreč nekoliko razpršena.


Horoskop pripravlja Astrologija Dolores

Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

http://www.seniorji.info/Horoskop