Tedenski horoskop
 
 
 

PONEDELJEK, 16. OKTOBER
V opoldanskih urah bosta Sonce in Saturn pričela nekaj dnevni tranzit sekstila, kar je dobra novica za vse nerazrešene zadeve. Sonce bo dajalo energijo, Saturn bo z omejitvami poskrbel, da se ne po  nepotrebnem izpostavljalo tveganju. Zaradi tega bo dan konstruktiven.

TOREK, 17. OKTOBER
V dopoldanskem času Merkur vstopa v znamenje Škorpijona, v katerem bo izpostavil močno in koncentrirano energijo, še posebno pri poslovnih podvigih. 
Zgodnjih popoldanskih urah se bosta srečala Luna in Mars, močna in prodorna energija, akcija bo rodila reakcije. Luna v večernih urah vstopa v znamenje Tehtnice.

SREDA, 18. OKTOBER
V nočnih urah se bo Luna srečala z Venero, lep vpliv, predvsem za ljubezen, strast bo povečana.
V dopoldanskem času bo Merkur pripela nekaj dnevni tranzit z Jupitrom, pomagal bo, da se vse dileme razrešijo, da se uredijo neurejene zadeve, lažje in bolj spontano se bo napredovalo. Krasen dan za druženje.

ČETRTEK, 19. OKTOBER
V večernih urah bosta Uran in Sonce pričela nekaj dnevno opozicijo, kar predstavlja zaplete, na katere se ne računa. Stres bo povečan, mogoče so težave tehnološke narave.
V večernih urah se bosta srečala Sonce in Luna. Vse zadeve se bodo umirile, pričenja se nov ciklus rasti. Partnerstva so v ospredju, posvetimo se drug drugemu! Mlaj v Tehtnici je odličen tudi za 24-urni očiščevalen post, telo vam bo hvaležno.

PETEK, 20. OKTOBER
V nočnih urah bo Luna prestopila v znamenje Škorpijona. V jutranjih pa se bo srečala z Jupitrom, kar pomeni, da se bo dan pričel v lepih in srečnih okoliščinah.
Luna se bo v zgodnjih popoldanskih urah srečala z Merkurjem, odličen položaj za kvalitetne pogovore in zahtevnejše delo.

SOBOTA, 21. OKTOBER
Luna, ki še vedno biva v znamenju Škorpijona bo poskrbela za intenzivnost dogodkov, prisotna bo močna in strastna energija.
 Intuicija bo nadpovprečno visoka tudi zaradi vpliva Neptuna, kar velja izkoristiti v pozitivne namene.

NEDELJA, 22. OKTOBER
V opoldanskih urah Luna vstopi v znamenje Strelca, obeta se prijetna energija, prežeta z optimizmom in dobro voljo.
Mars vstopa v večernih urah  v Tehtnico, v kateri bo izpostavil medsebojne relacije.Horoskop pripravlja Astrologija Dolores.

Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

http://www.seniorji.info/Horoskop