Tedenski horoskop
 
 
 

PONEDELJEK, 21. AVGUST
V jutranjih urah se bo srečala Luna z Marsom, kar je dober aspekt za napredovanje in prodorno energijo. Nekaj ur za tem bosta Sonce in Uran pričela nekaj dnevni trigon, kar bo vnašalo v življenje dinamiko sprememb in dogodkov.
V večernih urah se bosta srečala Sonce in Luna, pričenja se nov cikel, ciklus luninega mlaja! Sočasno z mlajem nastopi tudi sončev mrk, ki bo najbolj intenzivno vplival na rojene v Levu in Vodnarju. Vse, kar je preživeto, mora v prihodnjih mesecih iti stran!
Luna v večernih urah vstopa v znamenje Device, energije se bodo umirile.


TOREK, 22. AVGUST
V dopoldanskem času se bosta srečala Merkur in Luna, zato bo intelektualna energija prodorna.  Mars in Saturn bosta pričela nekaj dnevni trigon, dobro za napredovanje, moč koncentracije bo povečana.
Luna bo v večernih urah v opoziciji z Neptunom, povečan domišljija, slepi optimizem, zato je potrebno počakati s pomembnejšimi odločitvami.


SREDA, 23. AVGUST
Kmalu po polnoči Sonce vstopa v znamenje Device. Potreba po redu in disciplini bo domena naslednjega meseca. Zaradi težnje, da se je potrebno ukvarjati z vsako malenkostjo, se lahko občasno izgubi fokus. Videti je potrebno tako celoto, kot detajle!
V zdravstvenem smislu bo občutljivejši živčni sistem, pojavile se bodo večje skrbi za zdravje, zdrav način življenja. Posledice škodljivega stresa je potrebno sproti odpravljati!


ČETRTEK, 24. AVGUST
Luna v nočnih urah vstopa v znamenje Tehtnice, kar bo poudarilo pomembnost skladnih medosebnih odnosov. Ljubezen bo postala zelo pomembna!
V večernih urah bosta Venera in Uran pričela nekaj dnevni kvadrat, kar lahko prinese nekaj težav v ljubezenska razmerja in v zadeve, ki so povezane z denarjem. Kakršna koli tveganja se strogo odsvetujejo!

PETEK, 25. AVGUST
V popoldanskem času Saturn preide v direktno gibanje, kar bo prineslo olajšanje na vseh področjih. Lažje se bo napredovalo.
V večernih urah se bosta srečala Luna in Jupiter, prelep vpliv, ki prinaša srečne okoliščine in optimističen pogled na svet. Ponujene priložnosti je potrebno izkoristiti takoj!


SOBOTA, 26. AVGUST
V jutranjih urah preide Venera, kraljica ljubezni in denarja, v Leva, kjer bo zelo močna. Prodorna in močna energija bo prisotna v ljubezenskih razmerjih, stvari se bodo hitro spreminjale, dobra pozicija tudi za denar.
Luna prehaja v znamenje Škorpijona, zato bo doživljanje notranjega sveta zelo intenzivno.
V večernih urah se bosta srečala Sonce in Merkur. V naslednjih dneh je dobro narediti kakšne načrte, dogovore, možno je napredovanje.


NEDELJA, 27. AVGUST
Zelo močna intuitivna zaznava bo še bolj intenzivna zaradi skladnega aspekta Lune z Neptunom. Velja ji prisluhniti, zaupati in se ravnati po njej, saj bo odlično vodilo!
V popoldanskih urah bosta Jupiter in Saturn pričela nekaj dnevni sekstil. Dobro za napredovanje, sreča bo mila, pokaže se lahko kakšna dobra priložnost.Horoskop pripravlja Astrologija Dolores.


Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

http://www.seniorji.info/Horoskop