Vrti se, veselo vrti DOSOR-jeva Vetrnica
četrtek, 5.7.2018
 
 

Po divi slovenske zabavne in operne glasbe bodo ob jubileju v Domu starejših občanov Radenci nastopili še številni drugi priznani umetniki, a ob tem ne moremo mimo ene najbolj priljubljenih poletnih zabav – to so karaoke! 

DOSOR-jev »Zborček dobre volje«

»Srčni prijatelji« Zdravilišča Radenci

Prve karaoke letošnjega poletja so bile na vrsti 25. junija. Zaradi napovedi slabega vremena so bile izvedene v razstaviščni avli in ne na poletnem odru na dvorišču doma. Po že ustaljeni praksi sta priljubljeno urico zabave uspešno vodili Mojca Kumlanc in Maja Zamuda, ob njiju pa je skrbel za brezhibno tehnično (video) pomoč Boris Behek. 

DOSOR-jev zborček »Večerna zarja«

Na samem začetku je zapela zaposlena v DOSOR-ju Katja Škafar, ki ji je sledil »Zborček dobre volje« zaposlenih v DOSOR-ju. A capella je zapela prostovoljka Radmila Radojević, nato pa so dve pesmi zapeli v zborčku »Srčni prijatelji« Zdravilišča Radenci.

Skupna pesem vseh nastopajočih

Mladi pevki Larisa Čuček Černjavič in Nuša Zaplata sta zapeli v duetu, stanovalec Pavle Zvara pa je tokrat izredno prijetno presenetil s svojim nastopom. Pela je še zaposlena v DOSOR-ju Sonja Mulec, ki ji je sledila tudi zaposlena v DOSOR-ju Andreja Lenartič. Slednja je zapela v duetu s spodaj podpisanim. Zelo lepo je kot gostja zapela Alma Hočevar iz varstvene enote Radenci, za zaključek pa se je predstavil še zborček stanovalcev »Večerna zarja«. Zborček je na harmoniki spremljala stanovalka Marija Fajt, kar je bil njen premierni nastop. 

Ob zaključku karaok še ples

Vsi nastopajoči so bili obdarjeni z majčkami za letošnje poletje (sponzor Maraton Treh src Radenci), na naslednjih karaokah, ki bodo na sporedu 23. julija, pa bo sponzor Slaščičarna Tropicano Radenci.

AVTOR: Filip Matko Ficko


Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Save Save Save Save

http://www.seniorji.info/DRUSTVA_UPOKOJENCEV_Vrti_se,_veselo_vrti_DOSOR-jeva_Vetrnica_