Seniorji zaplesali na terasi
sreda, 4.7.2018
 
 

V Domu starejših občanov Radenci (DOSOR) je bil tretji četrtkov večer v juniju na programu tradicionalni seniorski večer. Ob že poletnem vzdušju so se organizatorji odločili za selitev iz DOSOR-jeve kavarnice »Traminček« na teraso na prosto. 

Junijski večer na DOSOR-jevi terasi

En mož orkester: Štefan Sečko - Legijaš

Glasbeniku (en mož orkester) Štefanu Sečku – Legijašu z Vaneče, ki redno prihaja igrat in prepevat kot DOSOR-jev prostovoljec, sta se pri skrbi za številne obiskovalke in obiskovalce tovrstnih večerov pridružili kot prostovoljki Marija Erveš (DOSOR-jeva ambasadorka prostovoljstva) ter Andreja Lenartič (v DOSOR-ju zaposlena medicinska sestra). Za sladkanje s pecivom je poskrbela stanovalka Ema Matijevič, k pecivu pa je tradicionalni kozarček pijače prispevala prostovoljka Andreja. 

Junijski plesni večer

Klepet ob mizah na terasi

Tudi ples je terapija

Že v pravem toplem poletnem večeru je bilo enkratno zaplesati na DOSOR-jev terasi. K ostalim, ki svojih pet niso dvignili za ples, se je k mizi »sprehodil« mikrofon in lahko so zapeli v obliki karaok ali pa povedali kakšno svojo zgodbo iz mladosti, šalo, morda pa tudi misel, ki se jim je trenutno utrnila. Čeprav je bila za ta večer v naprej napovedana poletna nevihta, se je tokratni seniorski večer po treh urah druženja na DOSOR-jevi terasi ob 21. uri zaključil brez dežnih kapelj.

AVTOR: Filip Matko Ficko


Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Save Save Save Save

http://www.seniorji.info/DRUSTVA_UPOKOJENCEV_Seniorji_zaplesali_na_terasi_