Razstrupljanje in drenaža telesa
torek, 3.7.2018
 
 

V predprostoru knjižnice DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, je imela posebno predavanje naturopatinja Erika Brajnik iz Naturopatskega centra Saeka v Ajdovščini, ki že vrsto let sodeluje z DOSOR-jem in v tem domu opravi številna predavanja.

Simona Domjan iz DOSOR-ja (levo) in Erika Brajnik

Srečanje z naturopatinjo Eriko Brajnik v DOSOR-ju

Tokrat je zbrane opozorila na razliko med razstrupljanjem in drenažo. Pri razstrupljanju gre predvsem za odvajanje strupov (toksinov) iz organov, pri drenaži pa gredo strupi iz celic in tkiv, ki se nahajajo po celem telesu. Najprej se strupi stečejo v organe in nato se s pomočjo razstrupljanja iz organov, kot so ledvice, koža, jetra in limfni sistem, izločijo iz telesa.
Razstrupljanje je hitrejša, bolj kratkoročna terapija in od telesa terja več energije. Drenaža pa je bolj celostna, bolj globinska in učinkovitejša. Ima tudi manj stranskih učinkov, zato jo naturopatinja Erika Brajnik priporoča vsakomur. Po drenaži sledi še razstrupljanje. Za drenažo telesa so bili predstavljeni izdelki Fitodrena (C, E, L, R). 

Prepričljiva predavateljica Erika Brajnik

Občinstvo s pisnim gradivom

FITODrena C se uporablja pri nečisti in mastni koži, koži ki je podvržena vnetju in rdečici, alergijam in aknam. FITODrena E se uporablja pri težavah z jetrnimi funkcijami, utrujenosti, mastnih laseh ali prhljaju, bolečinah v vratu, hrbtu in križu. FITODrena L se uporablja ob prisotnosti sluzi in katarja v respiratornem traktu, pri zadrževanju vode v telesu in otekanju nog, celulitu ter pri počasnem metabolizmu. FITODrena R se uporablja za boljše delovanje urinarnega trakta in ledvic, pri težkih nogah, psihofizični utrujenosti in za uravnavanje hidracije v organizmu.

AVTOR: Filip Matko Ficko


Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Save Save Save Save

http://www.seniorji.info/DRUSTVA_UPOKOJENCEV_Razstrupljanje_in_drenaza_telesa_