pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
 
SOCIO večgeneracijski center vabi na raznolike brezplačne aktivnosti
sreda, 11.4.2018
         

Z veseljem vam pošiljamo urnik aktivnosti za mesec april, kjer bomo nadaljevali z našimi starimi aktivnostmi; hkrati pa smo vam pripravili kar nekaj novosti in presenečenj.

Izpostavljen dogodek

  • "NE/ODVISEN/POVEZAN" s strani enote JZ Socio - Terensko delo z odvisniki od prepovedanih drog, ki bo v četrtek, 12.04.2018 ob 10.00 uri v JZ Socio - Večgeneracijskem centru, Gosposka ulica 3, Celje.
Pogovarjali se bomo o zasvojenosti, težavah in možnih rešitvah. Več na samem predavanju. Delavnica je brezplačna.

  • Predavanje energoterapevta gospoda Stojana Knez "Mediacija odnosov", ki bo v petek, 13.04.2018 ob 16:00 uri v JZ SOCIO - VEČGENERACIJSKEM CENTRU, Gosposka ulica 3, Celje.
Lepo je biti človek, lepo je sobivati, lepo se je veseliti jutrišnjega dne. Lepota je na vsakem koraku, čeprav je včasih potrebno malo zasukati vrat...« (Stojan Knez). Več na samem predavanju. Delavnica je brezplačna.Javni zavod Socio z letom 2016  širi svojo dejavnost z odprtjem Socio – Večgeneracijskega centra. Skupaj s partnerji: Mladinskim centrom Dravinjske doline, Razvojno agencijo Kozjansko in Ljudsko univerzo Rogaška Slatina, je JZ Socio pridobil sredstva za izvajanje aktivnosti do konca leta 2021. JZ Socio že od leta 2011 opravlja aktivnosti medgeneracijskega centra, z dodatnim denarjem, zaposlitvami in novimi prostori, pa bo posameznikom, družinam in skupinam na razpolago še pestrejši izbor storitev za vse generacije.

Vse aktivnosti, ki se izvajajo v programu so brezplačne in namenjene socialnemu vključevanju ranljivih ciljnih skupin in preprečevanju njihovega zdrsa v socialno izključenost.

Vrata centa so za posameznike in skupine odprta med 7. in 18. uro,  od ponedeljka do petka, obiščejo pa nas lahko vsi, tako otroci, srednja generacija, kot starejši.

Programi so namenjeni tako enostarševskim družinam, brezposelnim posameznikom, otrokom, ki so se znašli v različnih stiskah, otrokom s posebnimi potrebami,  posameznikom z zdravstvenimi omejitvami, migrantskim in begunskim posameznikom.

Posameznikom in skupinam so na razpolago poleg neformalnega druženja tudi različne motivacijske delavnice, delavnice osebnostne rasti, finančno opismenjevanje, ustvarjalno-kreativne delavnice, skupina za zdravo in aktivno staranje, skupina za obvladovanje stresa, skupina za doječe matere, skupina spoznaj svojo družino, podporna skupina za migrantske otroke in mladostnike, individualno terapevtsko svetovanje, različna predavanja, kuharske delavnice, tečaji tujih jezikov, računalniški tečaji, počitniške aktivnosti za otroke, športne in kulturne aktivnosti itd.


Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Save

Urnik APRIL 2018 (1).docx.pdf
VABILO NA PREDAVANJE ZVIŠANE MAŠČOBE.pdf
SVETOVNI DAN ZDRAVJA 2018.pdf

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

Priporočamo ogled naslednjih novic:
  Medvode vas vabijo k raznolikim aktivnostim
Program tega tedna.
torek, 10.4.2018
 
  Radol´ca vas vabi k raznolikim aktivnostim
Dogodki meseca marca 2018.
ponedeljek, 12.3.2018
 
  Aktivnosti v društvu upokojencev Ljutomer
V letošnjem letu so izvedli veliko aktivnosti...
sreda, 27.9.2017
 
  Kaj lahko počnete ta teden v Ljubljani
Dogajanja v dneh od 9. do 15. aprila.
ponedeljek, 9.4.2018
 
 
 
 


 
Save Save