pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
 
Kopalke - poletne skrivnosti
petek, 1.7.2016
         
Skrivnost je čar, ki ga ženske skrivamo v sebi. Skrivnostni pogled, skrivnostni nasmeh ali prikupna skrivnost, ki jo zaupamo prijateljici. Poznamo pa tudi druge skrivnosti, recimo tiste, kako poudariti našo podobo na plaži, optično preoblikovati postavo in tako pričarati veliko mero samozavesti.

Poudari pas
S primerno barvno kombinacijo barv in kroja lahko poudariš pas, tudi če imaš nekoliko bolj deško postavo. Izbiraj med modeli, pri katerih je izrazito nakazan pas, zgornji in spodnji del kopalk pa se opazno razlikujeta. Najbolj izrazito se lahko učinek doseže z enodelnimi kopalkami.

Za zožitev širokih ramen
Široka ramena? Izberi model kopalk z zapenjanjem ali zavezovanjem naramnic za vratom. Tako boš optično zožala ramena. Naramnice so pri tovrstnih kopalkah širše, kar omogoča prijetno nošenje in hkrati ustvari lep videz. Za dodatno poudarjanje dekolteja pa izberi modrček z učinkom push up.

Za lepšo zadnjico
Pri kopalkah je pomemben tudi videz od zadaj. Prav lepo je, če so ženske obline poudarjene, pa naj bodo to prsi, pas ali zadnjica. Razkošen vzorec na zadnjem delu hlačk bo naredil zadnjico lepo in vabljivo.

Poudari dekolte

Razkošen dekolte ustvarijo modrčki z učinkom push up. Optično pa bodo prsi večje in privlačne tudi v kopalkah, ki imajo na modrčku bogate vzorce, strukture ali pa poudarke z različnimi naborki, vzorci, barvami ali celo atraktivnim zavezovanjem naramnic. Hlačke naj bodo enobarvne oziroma z manj vzorci, tako da je pogled usmerjen na modrček.

Omili trikotno postavo
Širša ramena in ožji boki predstavljajo trikotno postavo. Primerna izbira bodo kopalke, katerih modrček se zavezuje ali zapenja za vratom, kar bo omililo videz širših ramen, ali pa model kopalk, ki z detajli poudarja pas ali spodnji del telesa. Izberi na primer model s hlačkami panty, ki te bodo v bokih ravno prav razširile in tako ustvarile skladnejšo postavo.

Podaljšaj postavo
Kopalke, ki imajo po sredini ali ob straneh vzorce, podaljšajo in poudarijo postavo. Lahko so črte, enobarvni vstavki ali cvetlični motivi. Pomemben pa je tudi kroj, najboljša izbira so kopalke monokini, ki so v pasu nekoliko izrezane, s tem pa še bolj poudarijo obliko peščene ure. Postava bo tako podaljšana in bolj elegantna.

Vir: Lisca, foto: splet

Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

Priporočamo ogled naslednjih novic:
  Znate pravilno skrbeti za kopalke?
Nasveti za vzdrževanje kopalk.
ponedeljek, 19.6.2017
 
  Kopalke - trendi letošnjega poletja
Letošnje poletje so kopalke obarvane v energično zeleno in oranžno ter v glamurozno črno in belo.
nedelja, 26.6.2016
 
  Kopalke - kakšni so trendi 2013?
Velika modna revija kopalk na kateri so simpatične manekenke in manekeni predstavili nove trende kopalk. 
sreda, 17.4.2013
 
  Vremenska napoved - projekcije
Vreme in vremenska napoved, temperatura zraka in morja, veter, padavine, biovreme ...
petek, 1.1.2016
 
 
 
 


 
Save Save