pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
 
OGLAS: Vzajemnost september
petek, 7.9.2018
         
Narava je veliko bolj modra in inteligentna od tehnoloških stvaritev človeka, je prepričana Sanja Lončar, soavtorica več kot 16 knjižnih uspešnic, raziskovalka in predavateljica. Med drugim poudarja, da ni treba posegati po »čudežnih« prehranskih dopolnilih iz tujine, saj superživila rastejo domala povsod okoli nas.


Mnogi starejši zaradi zdravstvenih težav, oddaljenosti in slabih prometnih povezav, gredo redko od doma, kar seveda vpliva na kakovost življenja. Zato so organizirani in brezplačni prevozi, ki so zaživeli v nekaterih občinah in jih predstavljamo v Vzajemnosti, zelo dobrodošla rešitev.

Pišemo tudi o negi kože v hladnejših mesecih, pa o zdravilnih zeliščih, ki krepijo srce in ožilje, ter o tem, da bi morali pogosteje jesti jedi iz prosa, ovsa in koruze. Poizvedeli smo še, kakšne so nove sorte mačeh, ki jih sadimo na grobove, cvetlične gredice ali v posode, kako izbiramo talne obloge in kakšni so najbolj modni kroji hlač.

Na vprašanja bralcev v Vzajemnosti (in ob določenih dnevih tudi po telefonu) odgovarjajo strokovnjaki s področja zdravja, prava, pokojnin, pravic pacientov in zaposlovanja. Objavljamo ideje za ročna dela, namige za pohode in izlete, male oglase, utrinke iz upokojenskih društev ter več križank in nagradnih iger. S posebnim veseljem pa predstavljamo ljudi, ki z bralci radi delijo svoje bogate življenjske izkušnje.

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti. Med drugim lahko trikrat na leto brezplačno objavijo mali oglas in prejmejo Senior kartico za cenejšo vožnjo z vlakom.

Če Vzajemnosti ne poznate, pokličite v uredništvo in poslali vam bomo brezplačen ogledni izvod. Obiščite tudi naš Faceebook in spletno stran: www.vzajemnost.si.

Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Save Save Save Save

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

Priporočamo ogled naslednjih novic:
  OGLAS: Poletna izdaja številke Vzajemnost
Med vsebinami nasveti o rehabilitaciji po srčni kapi in zdravilnih rastlinah, ki blažijo težave s sečili.
četrtek, 5.7.2018
 
 
 
 


 
Save Save