seniorji.info - Slovensko Madžarsko ARTish v Poligonu
 
pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
 
Slovensko Madžarsko ARTish v Poligonu
petek, 24.11.2017
         
Pozdravljeni ljubitelji lepega in unikatnega!

Z nakupi posebnih in unikatnih daril za svoje drage in tudi sebe lahko letos pričnete že JUTRI kajti zadnjo novembrsko soboto, 25.11., se v prostorih Poligona obeta prav posebna verzija ARTisha!

V sodelovanju z Balassijevim inštitutom pripravljamo poseben ARTish SHOP kjer se bodo predstavljali slovenski in madžarski ustvarjalci / umetniki, dogodek pa bo potekal v prostorih kreativnega centra Poligon na Tobačni ulici od 10.00 do 20.00, na enem mestu pa bomo združili več kot 40 izjemnih umetnikov / ustvarjalcev!

Dogodek bo popestren z brezplačno zvočno delavnico ter ustvarjalnimi sestavljalnicami, ki jih bo vodil Samo Svete, delavnice pa so primerne tako za otroke kot njihove starše.
 
Predbožični čas nam daje veliko možnosti, da bi presenitili svoje najbližje s kakim posebnim darilom. Ena takih priložnosti se nam obeta tudi 25. novembra v Kreativnem Centru Poligon na ARTishu, kjer se bodo predstavili tudi številni madžarski oblikovalci. Nedvomno se bo našlo nekaj tudi za Vas!

SODELUJOČI:
Sonja mixed media // Urska Habjan - Urška Habjan Jewellery // Unikatni nakit Ana Bučar // Podobe - Erika Č. Jug // Sandra Žitnik design - Sandra Žitnik // Patsy.si - Patsy // HOLM - Jernej Stipanič // Ovivia // Peter Velkavrh // Ninka - Nina Zupancic // ElfinaTina ∞ Ustvarjalnica čarobne duše - Tina Duzic // KEIDGI – META KOGOJ // D.IVA – DALIBORKA IVANIŠIN // sanja. handmade silver - Sanja Petrović // Moja Ovčka - Tjaša Šporar // Nora Žica by Mihaela // Kvačka - Unikat // TriN - unikatni nakit // Sumina Jewellery // HA HA! - Milanka Fabjančič // Tiha– LUCIJA KOSTANJŠEK // Jamalu handmade – JASNA JEZERNIK // MyMy Pillow – MOJCA KOZLEVČAR // Milo za drago // MARJETKA BAJC // ŠIVILJSTVO ZALA // ORGONE ART // Samo Svete - Samo Svete Sestavljanke - Puzzle ART // BELO by Sonja Ravbar // PLETILKICA – ERIKA NEMEC // Tamaraaa - Tamara Šenk // ArtBox – ANITA BEZJAK // UniKatni naKit Petra Jančar - Petra Jančar // ALENKA KOVAČ // Mateja Štembal // QuickShoeLace // Mateika Handmade * Mateika Toys // Catninas Jewelry (Unikatni nakit)

+ WAMP - the Hungarian design market : FARKAS ESZTER // ANDERLIK IMOLA // Lencsi Művek // CAMOU by Beatrix Fehér

Toplo vabljeni na res izjemen dogodek!
Dragi ljubiteji lepega. In unikatnega!

To soboto, 14. oktobra, lahko ARTish stojnice slovenskih ustvarjalcev še zadnjič v tem letu obiščete na Gornjem trgu v starem delu Ljubljane, kjer se bomo družili in razstavljali (prodajali) svoje unikate od 10h zjutraj pa vse do 18h zvečer. Več kot ponosni smo, da smo od maja uspešno izvedli kar 16 ARTish dogodkov v tem prelepem delu Ljubljane in tudi za naslednjo sezono napovedujemo, da bomo na Gornjem trgu od aprila pa vse do pozne jeseni, na isti lokaciji, čisto vsako soboto!
 
ARTish na Festivalu nakupov in zabave

Teden dni kasneje, v soboto, 21. oktobra, in nedeljo, 22. oktobra, lahko ARTishane obišete tudi na Festivalu nakupov in zabave, kjer bo na novi večnamenski pološčadi na Trgu mladih z dvema lokaloma postavljenih tudi okoli 20 ARTish stojnic. Poleg unikatnega nakita bodo na voljo tudi unikatna modna oblačila, modni dodatki, nahrbtniki za malčke in mamice (in očke), energetski dodatki za dom, akrilne slike ter slike v ostalih likovnih tehnikah, čudovita keramika, kvačkane in lesene igrače, ter še in še! Oba dneva, v soboto in nedeljo, bodo potekale tudi brezplačne ustvarjalne sestavljalnice ter zvočne delavnice, ki jih bo vodil Samo Svete.
 
Obeta se fina ARTish zima

Organizatorji ARTisha bodo v sodelovanju z Balassijevim Inštitutom zadnjo novembrsko soboto v kreativnem centru Poligon organizirali tudi skupen dogodek, kjer se bodo predstavljali slovenski in madžarski ARTishani. Dogodek bo potekal 25. novembra, med 10.00 in 21.00. Dogodek bo popestren z brezplačno zvočno delavnico ter ustvarjalnimi sestavljalnicami, ki jih bo vodil Samo Svete, delavnice pa so primerne tako za otroke kot njihove starše.
 
Praznični ARTish december
V čarobnem decembru se bomo ARTishani združili kar TRI KRAT! 16. in 17. decembra otvarjamo praznično sezono v kreativnem centru Poligon, kjer bomo oba dneva od 10h zjutraj pa vse do 21h zvečer. Poleg nakupa božičnih daril za svoje drage, boste lahko posedeli z ARTishani, poklepetali z njimi, se udeležili katere izmed brezplačnih delavnic ali pa enostavno uživali v sprehodu med številnimi pisanimi stojnicami slovenskih ustvarjalcev.
 
V soboto, 23. decembra, Božični ARTish preselimo v atrij Slovenske akademije znanost in umetnosti v Ljubljani, kjer pa bomo tudi 28., 29. in 30 decembra!
 
Toplo vabljeni v našo družbo!
www.artish.si
 
Vir: ARTish, Erika Felicijan


Upokojitev in pokojnine 2017 - informacije

Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

SaveSaveSave

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

Priporočamo ogled naslednjih novic:
  ARTish sezona Pod modrim Ljubljanski nebom
Sobota od 9.00 do 20.00, staro jedro Ljubljane.
torek, 6.6.2017
 
  CELLOFEST LJUBLJANA 2017
Izjemni koncerti priznanih glasbenikov od 13.-20.10.2017.
ponedeljek, 9.10.2017
 
  Kaj lahko počnete ta teden v Ljubljani
Dogajanja v dneh od 9. do 15. aprila.
ponedeljek, 9.4.2018
 
  Koledar športno-rekreativnih prireditev
Tedenski koledar športno-rekreativnih dogodkov po Sloveniji od 10. do 16. aprila 2018.
torek, 10.4.2018
 
 
 
 


 
Save Save
Anketa
Ali verjamete astrološkim napovedim?
  Verjamem in redno spremljam horoskop.
  Prebiram horoskop, ampak ne verjamem vsemu, kar piše.
  Ne verjamem, da lahko nekdo vsem ljudem napove enako.
  Zaupam samo določenim ljudem, da se res spoznajo na astrologijo.
  Niti slučajno ne verjamem v te reči.
   
Št. glasov 32