pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  RECEPTI  
  MOJE ZDRAVJE  
  MOJ VRT  
  KULTURNI DOGODKI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  RAZVEDRILO  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
  ZANIMIVOSTI  
   
 
   
 
ARTish jesen in zima 2017
četrtek, 12.10.2017
         Dragi ljubiteji lepega. In unikatnega!

To soboto, 14. oktobra, lahko ARTish stojnice slovenskih ustvarjalcev še zadnjič v tem letu obiščete na Gornjem trgu v starem delu Ljubljane, kjer se bomo družili in razstavljali (prodajali) svoje unikate od 10h zjutraj pa vse do 18h zvečer. Več kot ponosni smo, da smo od maja uspešno izvedli kar 16 ARTish dogodkov v tem prelepem delu Ljubljane in tudi za naslednjo sezono napovedujemo, da bomo na Gornjem trgu od aprila pa vse do pozne jeseni, na isti lokaciji, čisto vsako soboto!
 
ARTish na Festivalu nakupov in zabave

Teden dni kasneje, v soboto, 21. oktobra, in nedeljo, 22. oktobra, lahko ARTishane obišete tudi na Festivalu nakupov in zabave, kjer bo na novi večnamenski pološčadi na Trgu mladih z dvema lokaloma postavljenih tudi okoli 20 ARTish stojnic. Poleg unikatnega nakita bodo na voljo tudi unikatna modna oblačila, modni dodatki, nahrbtniki za malčke in mamice (in očke), energetski dodatki za dom, akrilne slike ter slike v ostalih likovnih tehnikah, čudovita keramika, kvačkane in lesene igrače, ter še in še! Oba dneva, v soboto in nedeljo, bodo potekale tudi brezplačne ustvarjalne sestavljalnice ter zvočne delavnice, ki jih bo vodil Samo Svete.
 
Obeta se fina ARTish zima

Organizatorji ARTisha bodo v sodelovanju z Balassijevim Inštitutom zadnjo novembrsko soboto v kreativnem centru Poligon organizirali tudi skupen dogodek, kjer se bodo predstavljali slovenski in madžarski ARTishani. Dogodek bo potekal 25. novembra, med 10.00 in 21.00. Dogodek bo popestren z brezplačno zvočno delavnico ter ustvarjalnimi sestavljalnicami, ki jih bo vodil Samo Svete, delavnice pa so primerne tako za otroke kot njihove starše.
 
Praznični ARTish december
V čarobnem decembru se bomo ARTishani združili kar TRI KRAT! 16. in 17. decembra otvarjamo praznično sezono v kreativnem centru Poligon, kjer bomo oba dneva od 10h zjutraj pa vse do 21h zvečer. Poleg nakupa božičnih daril za svoje drage, boste lahko posedeli z ARTishani, poklepetali z njimi, se udeležili katere izmed brezplačnih delavnic ali pa enostavno uživali v sprehodu med številnimi pisanimi stojnicami slovenskih ustvarjalcev.
 
V soboto, 23. decembra, Božični ARTish preselimo v atrij Slovenske akademije znanost in umetnosti v Ljubljani, kjer pa bomo tudi 28., 29. in 30 decembra!
 
Toplo vabljeni v našo družbo!
www.artish.si
 
Vir: ARTish, Erika Felicijan


Upokojitev in pokojnine 2017 - informacije

Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

SaveSaveSaveSave

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

Priporočamo ogled naslednjih novic:
  ARTish sezona Pod modrim Ljubljanski nebom
Sobota od 9.00 do 20.00, staro jedro Ljubljane.
torek, 6.6.2017
 
  CELLOFEST LJUBLJANA 2017
Izjemni koncerti priznanih glasbenikov od 13.-20.10.2017.
ponedeljek, 9.10.2017
 
  Kaj lahko počnete ta teden v Ljubljani
Dogajanja v dneh od 16. do 22. oktobra.
ponedeljek, 16.10.2017
 
  Koledar športno-rekreativnih prireditev
Tedenski koledar športno-rekreativnih dogodkov po Sloveniji v obdobju od 17. do 23. oktobra 2017.
torek, 17.10.2017
 
 
 
 
Save Save