pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
 
Zdravilišče Radenci - kjer srce pravi ja!
petek, 26.5.2017
         

Skoraj stoletje in pol zdraviliške tradicije in izkušenj na področju zdravljenja srčnih obolenj, termalni bazeni in prijazno osebje, ki se vam bo posvetilo z vsem srcem - to je le nekaj dobrih razlogov za obisk Zdravilišča Radenci. Prištejte še 250 sončnih dni v letu in seveda legendarno mineralno vodo, ki si jo natočite kar pri izviru, ali pa se okopate v njenih mehurčkih. Pred vami je oddih, ob katerem vam bo zaigralo srce!Oddih za zdravje -  s pitjem mineralne vode

V Zdravilišču Radenci je vse osredotočeno na pravi ritem srca – od zdravstvene do termalne ponudbe, od kulinarike do vadb. Številni so darovi narave v Radencih, a mineralna voda, ki v obliki kopeli pomaga pri srčno-žilnih, v obliki pitne kure pa pri presnovnih boleznih, je zagotovo največji. Najbolj zvesti gostje se v zdravilišče vračajo že več kot 50 let in marsikateri izmed njih opisuje naravno radensko mineralno vodo kot pijačo, ki dela čudeže, pomlajuje telo in podaljšuje življenje. Radenska mineralna voda velja za eno najboljših mineralnih voda ne le v Evropi, ampak tudi v svetu. Ponaša se z visoko vsebnostjo CO2 in rudnin, ki so v vodi vsebovane v takem razmerju, da jih telo zlahka absorbira. Pomaga pri nizkem krvnem tlaku, kroničnem zaprtju, za preprečevanje sečnih kamnov in osteoporoze. Pitna kura z zdravilno izvirsko vodo, ki jo lahko pijete kar pri izviru, je edinstven način za ohranitev in okrepitev zdravja. V času vašega bivanja v zdravilišču se priporoča, da jo pijete vsaj 3-krat na dan pred obrokom po en kozarec in tako izkoristite dragoceno priložnost za razstrupljanje in regeneracijo.Oddih za zdravje – s slovito mineralno kopeljo

Mineralna voda iz Radencev se uporablja tudi v kopelih, ki so odlična dopolnitev že omenjeni pitni kuri. Polna kad mineralne vode, ki ima veliko več mehurčkov kot tista iz steklenice, širi žile, pronica skozi kožo in naredi žilno steno bolj mehko in elastično. Že 15-minutna kopel pomaga uravnavati tlak, kar boste občutili kot takojšnje boljše počutje, blagodejno pa vpliva na srce, kožo in splošno počutje.

Oddih za sprostitev – šport, druženje in odkrivanje idiličnega Prekmurja

V času vašega bivanja v Zdravilišču Radenci se lahko pridružite številnim organiziranim športnim aktivnostim in izletom, ki jih organizira animacijska ekipa: jutranja telovadna, vodna telovadba, vodni fitnes z različnimi pripomočki in različne športne igre bodo okrepile vaše telo, najrazličnejše družabne igra pa razgibale duha. Oddih v Zdravilišču Radenci morate vsekakor izkoristiti tudi za raziskovanje idilične Prekmurske pokrajine. Obisk polnilnice mineralne vode Radenska, oljarne Kocbek v Svetem Juriju ob Ščavnici, Doma penin - Radgonske kleti ter Vrta spominov in tovarištva v Petanjcih je le nekaj idej za izlete v okolici zdravilišča.Oddih za zdravje - izberite jedi, ki vam ne bodo kratile spanca!

V Zdravilišču Radenci se zavedajo pomena zdrave prehrane za zdravje. V programu Izberimo zdravo so združili nasvete in predloge nutricionistke Mojce Cepuš, ki vam bodo v pomoč pri sestavi obrokov za ohranjanje zdravja in vitalnosti med bivanjem pri njih. Kuharji v hotelskih restavracijah vsak dan pripravljajo živila, s katerimi lahko poskrbite za zdravje srca, zdravo telesno težo, primerno prehrano pri sladkorni bolezni, stresnem vsakdanu in za zdravje ledvic. Nasvete za zdrav način prehranjevanja najdete tudi v brošuri Izberimo zdravo, ki vam bo v pomoč pri zdravem načinu prehranjevanja tudi po odhodu domov. Seveda na njihovih jedilnikih ne manjka tipičnih lokalnih jedi in njihove posebnosti -  jedi z radensko mineralno vodo.

Oddih z vnuki – prava pustolovščina 

Zdravilišče Radenci so odlična izbira za družinske počitnice in zato odlična priložnost za zabavo in druženje z vnuki. Ti bodo nedvomno uživali v vedno odprti igralnici z igračami in knjigami, na igralih v okolici hotelov, med tokratnimi poletnimi počitnicami pa jih vsak dan čaka nova pustolovščina z veveričko Muki. Ta se že pripravlja na dan za zdrave pustolovce, dan za pustolovce, ki imajo radi naravo, dan za učenje lova, dan za lačne pustolovce, dan za športne pustolovce, dan za vodne pustolovce ter dan za ekološke pustolovce.Preverite akcijsko ponudbo v Zdravilišču Radenci za seniorje:

Paket 2 = 3 vključuje:
  • namestitev s polpenzionom v dvoposteljni economy sobi v hotelu Izvir
  • neomejeno kopanje v termah tudi na dan odhoda
  • 1x dnevno prosti vstop v savne (do 15:00)
  • uporabo kopalnega plašča
  • jutranjo gimnastiko in aerobiko v vodi
  • pitje radenske slatine iz vrelca v salonu mineralne vode
  • razvedrilni program
  • Izberimo zdravo: obroki za ohranjanje zdravja in vitalnosti med vašim bivanjem v Zdravilišču Radenci
Posebna ponudba l Kontakti


Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

- Vrni se nazaj na PONUDBA ZDRAVILIŠČ

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

 
 
 


 
Save Save
Anketa
Kaj naredite z ostanki hrane?
  Zavržem jih.
  Pojem jih kasneje.
  Iz njih pripravim novo jed.
  Obroke načrtujem tako, da hrana ne ostaja.
  Z njimi nahranim živali.
   
Št. glasov 54