pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  RECEPTI  
  MOJE ZDRAVJE  
  MOJ VRT  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  RAZVEDRILO  
  KULTURNI DOGODKI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
  ZANIMIVOSTI  
   
 
Aktivnosti v goriški regiji
četrtek, 29.3.2018
         Prireditve in dogodki

Posvet "Vpliv mobinga na kakovost življenja in psihofizično zdravje zaposlenih" - prvi iz niza posvetov na temo mobinga
Goričanka.si v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica med marcem in junijem letos organizira niz posvetov na temo NE OSTANIMO UJETI V PASTI MOBINGA s strokovnjaki z različnih področij. Začeli bodo s posvetom "VPLIV MOBINGA NA KAKOVOST ŽIVLJENJA IN PSIHOFIZIČNO ZDRAVJE ZAPOSLENIH", ki bo v četrtek, 29. 3. 2018, ob 18. uri v veliki dvorani Mestne občine Nova Gorica. Na posvetu bosta prisotni mag. Katja Kodelja, spec. klin. psihologije (Center za mentalno zdravje, Zdravstveni dom Nova Gorica) in Snežana Kragelj, univ. dipl. sociologinja, pedagoginja in andragoginja (Kragelj & Kragelj d.o.o.).

Prireditve v Družinskem centru Trojka v aprilu
Družinski center Trojka, ki deluje v okviru MDPM za Goriško, vabi na svoje dogodke v aprilu. Vsak ponedeljek, med 17. in 19. uro, organizirajo na ustvarjalne delavnice za otroke, mladostnike in starše "PONEDELJČICE". V četrtek, 5. 4. 2018, ob 17.30 vabijo na predavanje z delavnico o ustveni inteligenci, v soboto, 7. 4. se bodo pridlužili Dnevu za spremembe, v četrtek, 19. 4. 2018, ob 17. uri bodo na vrsti razbremenitvene vaje, v ponedeljek, 23. 4. 2018, ob 17.30 pa predavanje z razgovorom "ČE HOČEMO PREŽIVETI, SE MORAMO SPREMENITI".

Razstava "Upodobitve višarske matere Božje na podobicah, razglednicah in bakrorezih"
Društvo ARS Bovec vas vabi na ogled razstave "UPODOBITVE VIŠARSKE MATERE BOŽJE NA PODOBICAH, RAZGLEDNICAH IN BAKROREZIH" v cerkvi Device Marije v Bovcu, na v nedeljo, 1. 4., in ponedeljek, 2. 4., od 14. do 19. ure.

Vseslovenska akcija 9. DAN ZA SPREMEMBE tudi v Goriški regiji

Letošnji že 9. vseslovenski Dan za spremembe se bo odvijal tudi v Goriški regiji - od Bovca do Vipave. Namen dogodkov je spodbuditi ljudi, da aktivno pristopijo k spreminjanju potreb lokalne skupnosti.

Ustanovni zbor Turistične zveze Vipavska dolina
Pobudniki ideje o vzpostavitvi turistične zveze v Vipavski dolini vabijo na ustanovni zbor TURISTIČNE ZVEZE VIPAVSKA DOLINA, ki bo v petek, 6. 4. 2018, ob 18. uri v Mladinskem centru Hiša mladih v Ajdovščini. Gre za pomemben korak, ki bo večletni ideji dal pečat. Več kot 30 predstavnikov nevladnih organizacij (društev, zasebnih zavodov, ustanov) in posameznikov iz Vipavske doline, ki delujejo na področju turizma, se želi združiti v zvezo.

Novice

Slovensko društvo Hospic Območni odbor Severne Primorska vabi k sodelovanju
Slovensko društvo Hospic s svojim poslanstvom spremljanja umirajočih in podporo žalujočih deluje tudi na Goriškem s sedežem v prostorih SReČNE HIŠE na Tumovi 5 v Novi Gorici pod okriljem Ustanove Zdenke Gustinčič. Območni odbor Severna Primorska - strokovno delavko in prostovoljce lahko kontaktirate na s.primorska@hospic.si ali pokličete na telefon 051 441 960.

Vabilo na Regijski svet za javno zdravje

Nacionalni inštitut za javno zdravje OE Nova Gorica vabi v okviru Tedna zdravja na 13. sejo Regijskega sveta za javno zdravje (RSJZ), ki bo v četrtek, 5. aprila 2018, ob 13. uri v veliki dvorani Mestne občine Nova Gorica.

Razprava "V ČASU PRED VOLITVAMI: POGOVARJAJMO SE O DRUŽBENO RELEVANTNIH TEMAH"
Plan B za Slovenijo vabi na razpravo "V ČASU PRED VOLITVAMI: POGOVARJAJMO SE O DRUŽBENO RELEVANTNIH TEMAH", ki bo potekala v torek, 17. aprila, ob 13.00 v ZRC Atriju v Ljubljani.

Izzivi Slovenije 2020: Prihodnost razvoja nevladnih organizacij v slovenski družbi
Zavod 14, zavod za sožitje in napredek, vas vabi, da pri sooblikovanju odgovorov na ključna vprašanja razvoja nevladnega sektorja v Sloveniji sodelujete tudi vi s sodelovanjem na okrogli mizi, ki bo potekala v sredo, 4. 4. 2018, ob 17.00 v predavalnici P14 na Fakulteti za upravo (UL), Gosarjeva ul. 5, Ljubljana.


Ustanova Fundacija BiT Planota


Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

SaveSave

- Vrni se nazaj na KULTURNI DOGODKI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

Priporočamo ogled naslednjih novic:
  Radol´ca vas vabi k raznolikim aktivnostim
Dogodki meseca marca 2018.
ponedeljek, 12.3.2018
 
  Koledar športno-rekreativnih prireditev
Tedenski koledar športno-rekreativnih dogodkov po Sloveniji od 10. do 16. aprila 2018.
torek, 10.4.2018
 
  Kaj lahko počnete ta teden v Ljubljani
Dogajanja v dneh od 9. do 15. aprila.
ponedeljek, 9.4.2018
 
  Medvode vas vabijo k raznolikim aktivnostim
Program tega tedna.
torek, 10.4.2018
 
 
 
 
Save Save
Anketa
Za prvomajske praznike načrtujem:
  izlet na morje
  izlet v hribe
  potovanje
  obisk toplic
  nimam planov
  drugo
   
Št. glasov 6