pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
 
OGLAS: Krka sanjava, se poigrava …
 
         
  

Se tudi vam ob tej melodiji misli sprehodijo po mehkih dolenjskih gričih, po obrežju zelene Krke, k zidanici, kjer nazdravite s cvičkom, ter vam zadiši domača goveja juh'ca?

Ja, lepa je Dolenjska. Nedaleč od Krke, v dolini pod vinorodnima gričema Koglo in Vinji vrh, ležijo Terme Šmarješke Toplice. Dolina je polna izvirov termalne vode in bistre studenčnice, manjših potokov, gozdov in travnikov, zato je ozračje vedno sveže in čisto.

V neokrnjeni naravi Šmarjeških Toplic najdete celo vidre, bobre in potočne rake.

Terme Šmarješke Toplice so pravo zavetje zdravja

Prav vse, od milega podnebja, prelepega naravnega okolja, pa do ponudbe v zdravilišču zagotavlja varne in brezskrbne počitnice v vsakem letnem času.

Kopanje ob ptičjem petju

Termalni bazeni na prostem in v hotelu omogočajo kopanje po mili volji. Kopališče slovi po neoporečni čistoči in po miru. Vanj radi zahajajo tisti, ki jim je bolj kot živ-žav velikih termalnih rivier pri srcu ptičje petje, počitek v naravni senci in mirno razvajanje ob podvodnih masažah.

Termalni bazeni v Šmarjeških Toplicah slovijo kot čisti in urejeni

Da se telo naužije vitaminov

Vrhunska kulinarika temelji na zdravih sestavinah, ki so večinoma pridelale na okoliških kmetijah. Jedi so pripravljene tako, da ohranijo bogastvo vitaminov in mineralov. Kuharice so kos vsaki vrsti dietne prehrane. Zadiši tudi po kruhu, pečenem v krušni peči, goveji juhi in okusnih dolenjskih dobrotah, ki pa so pripravljene na zdrav način.

Okusite Dolenjsko z vsemi čutili.

Kjer buh roko v'n moli

Označene sprehajalne in pohodne poti vodijo do številnih znamenitosti in razglednih točk. Vsak dan se lahko brezplačno odpravite na nordijsko hojo z vodnikom. Izbere razgledne potke mimo krajev, kjer »buh roko vn moli«, da se lahko osvežite ob kozarčku domačega in kakšno zapojete. V okolici je opisanih tudi mnogo različnih kolesarskih poti – takih, ki so primerne za vzdržljive kolesarje, pa tudi takih, ki so namenjene občasnim kolesarjem.

Varno in brez skrbi, če kdo zboli

Na voljo je 24-urna zdravstvena oskrba. V hotelu so stalno prisotni specialist kardiolog in medicinske sestre. Na bolniškem oddelku je možna oskrba bolnikov, ki potrebujejo celodnevno postrežbo. Če skrbite za osebo, ki potrebuje nego, ji lahko v hotelu naročite oskrbo, da si boste medtem lahko odpočili. 

Nobenih skrbi s prtljago

Na voljo so vam ležalniki, senčniki, kopalni plašči, sobni copati, brisače in kopalniška kozmetika, zato bo priprava prtljage za dopust zares preprosta.

Sanjava Krka

Oddih v Termah Šmarješke Toplice vključuje poleg polnega penziona ali polpenziona tudi neomejeno kopanje v termalnih bazenih, nočno kopanje ob petkih in sobotah, savnanje, vsakodnevne rekreativne pohode ter vodno aerobiko in bogat program druženj in prireditev.

Ugodno za seniorje

Seniorjem ponujajo dodatne popuste, če bivajo 5 noči in več. Zato za rezervacijo pokličite svetovalke na 08 20 50 300 ali pišite booking@terme-krka.eu
Prijazno vabljeni.


Facebook Terme Krka Slovenia
Save Save

- Vrni se nazaj na IZLETI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

 
 
 


 
Save Save