pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  RECEPTI  
  MOJE ZDRAVJE  
  MOJ VRT  
  KULTURNI DOGODKI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  RAZVEDRILO  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
  ZANIMIVOSTI  
   
 
   
 
Tedenski horoskop
 
         

PONEDELJEK, 19. FEBRUAR

Nov teden se bo odvijal pod okriljem prodorne Lune, ki je že prejšnji dan vstopila v znak Ovna. Zaradi njenega odličnega položaja z Marsom se bodo vse pobude obrestovale, čas je za konkretno akcijo! Odlično se lahko napreduje na aktiviranem področju, velja se angažirati.

TOREK, 20. FEBRUAR
Nekaj več previdnost v tem dnevu se svetuje. Luna bo v dveh napetih odnosih, s Plutonom in z Uranom. Navedeno lahko vnese v ta čas nepričakovane dogodke, povečan stres. Sprejem odločitev ali uvajanje sprememb se strogo odsvetuje!
Luna vstopi zvečer v znak Bika in energije se bodo umirile.

SREDA, 21. FEBRUAR
Obeta se odličen dan, v katerem se bo aktiven pristop zelo pozitivno obrestoval. Medsebojna usklajenost planetov ter Lune je pokazatelj lepih aspektov, ki obetajo dobro počutje in razpoloženje. Dan je primeren za ureditev finančnih zadev, srečanja, druženja, obiske prireditev, sprejem dogovorov, nakupe in razvajanja vseh vrst. 

ČETRTEK, 22. FEBRUAR
Nasprotovanje Lune Jupitru v tem dnevu prinaša potrebo po uskladitvi želja z dejanskimi možnostmi. Potrebno je zajeziti težnjo po »prevelikih apetitih« v vseh pogledih in se držati zmernosti. Velika previdnost velja pri denarju, kupujmo samo najnujnejše!

PETEK, 23. FEBRUAR
Luna vstopi v znak Dvojčka in prinaša živahno energijo v ta dan. Potreba po dinamiki, gibanju in raznovrstnosti preživljanja časa bo prioriteta.
Prvi lunin krajec v znaku Dvojčka nastopi v jutranjih urah in vnaša v delovanje dekoncentracijo misli. Tudi zaradi kasnejše kvadrature Lune z Merkurjem je dobro prekiniti rutino, čas preživeti drugače kot sicer, vsaka sprememba bo dobrodošla. Več gibanja in dobra družba bosta vsekakor najboljši izbiri.

SOBOTA, 24. FEBRUAR
Živahna sobota se obeta, poskrbeti je potrebno za dogajanje in gibanje v tem času. Potreba po komunikaciji bo povečana, krasen čas za krajše poti, nakupe, srečanja, izlete.

NEDELJA, 25. FEBRUAR
Luna že v jutranjih urah vstopi v znak Raka, zato bodo v ospredju domače in družinske zadeve, kar je idealno za nedeljski dan. Slednje potrjuje tudi trigon Sonca z Luno in sekstil s Saturnom. Instinktivno bo razumevanje potreb drugih ljudi, sočutje bo mogoče z lahkoto izraziti.


Horoskop pripravlja Astrologija Dolores.

Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

 
 
 
Save Save