pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  RECEPTI  
  MOJE ZDRAVJE  
  MOJ VRT  
  KULTURNI DOGODKI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  RAZVEDRILO  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
  ZANIMIVOSTI  
   
 
   
 
Tedenski horoskop
 
         

PONEDELJEK, 16. OKTOBER
V opoldanskih urah bosta Sonce in Saturn pričela nekaj dnevni tranzit sekstila, kar je dobra novica za vse nerazrešene zadeve. Sonce bo dajalo energijo, Saturn bo z omejitvami poskrbel, da se ne po  nepotrebnem izpostavljalo tveganju. Zaradi tega bo dan konstruktiven.

TOREK, 17. OKTOBER
V dopoldanskem času Merkur vstopa v znamenje Škorpijona, v katerem bo izpostavil močno in koncentrirano energijo, še posebno pri poslovnih podvigih. 
Zgodnjih popoldanskih urah se bosta srečala Luna in Mars, močna in prodorna energija, akcija bo rodila reakcije. Luna v večernih urah vstopa v znamenje Tehtnice.

SREDA, 18. OKTOBER
V nočnih urah se bo Luna srečala z Venero, lep vpliv, predvsem za ljubezen, strast bo povečana.
V dopoldanskem času bo Merkur pripela nekaj dnevni tranzit z Jupitrom, pomagal bo, da se vse dileme razrešijo, da se uredijo neurejene zadeve, lažje in bolj spontano se bo napredovalo. Krasen dan za druženje.

ČETRTEK, 19. OKTOBER
V večernih urah bosta Uran in Sonce pričela nekaj dnevno opozicijo, kar predstavlja zaplete, na katere se ne računa. Stres bo povečan, mogoče so težave tehnološke narave.
V večernih urah se bosta srečala Sonce in Luna. Vse zadeve se bodo umirile, pričenja se nov ciklus rasti. Partnerstva so v ospredju, posvetimo se drug drugemu! Mlaj v Tehtnici je odličen tudi za 24-urni očiščevalen post, telo vam bo hvaležno.

PETEK, 20. OKTOBER
V nočnih urah bo Luna prestopila v znamenje Škorpijona. V jutranjih pa se bo srečala z Jupitrom, kar pomeni, da se bo dan pričel v lepih in srečnih okoliščinah.
Luna se bo v zgodnjih popoldanskih urah srečala z Merkurjem, odličen položaj za kvalitetne pogovore in zahtevnejše delo.

SOBOTA, 21. OKTOBER
Luna, ki še vedno biva v znamenju Škorpijona bo poskrbela za intenzivnost dogodkov, prisotna bo močna in strastna energija.
 Intuicija bo nadpovprečno visoka tudi zaradi vpliva Neptuna, kar velja izkoristiti v pozitivne namene.

NEDELJA, 22. OKTOBER
V opoldanskih urah Luna vstopi v znamenje Strelca, obeta se prijetna energija, prežeta z optimizmom in dobro voljo.
Mars vstopa v večernih urah  v Tehtnico, v kateri bo izpostavil medsebojne relacije.Horoskop pripravlja Astrologija Dolores.

Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

 
 
 
Save Save