pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  RECEPTI  
  MOJE ZDRAVJE  
  MOJ VRT  
  KULTURNI DOGODKI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  RAZVEDRILO  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
  ZANIMIVOSTI  
   
 
   
 
Tedenski horoskop
 
         

PONEDELJEK, 21. AVGUST
V jutranjih urah se bo srečala Luna z Marsom, kar je dober aspekt za napredovanje in prodorno energijo. Nekaj ur za tem bosta Sonce in Uran pričela nekaj dnevni trigon, kar bo vnašalo v življenje dinamiko sprememb in dogodkov.
V večernih urah se bosta srečala Sonce in Luna, pričenja se nov cikel, ciklus luninega mlaja! Sočasno z mlajem nastopi tudi sončev mrk, ki bo najbolj intenzivno vplival na rojene v Levu in Vodnarju. Vse, kar je preživeto, mora v prihodnjih mesecih iti stran!
Luna v večernih urah vstopa v znamenje Device, energije se bodo umirile.


TOREK, 22. AVGUST
V dopoldanskem času se bosta srečala Merkur in Luna, zato bo intelektualna energija prodorna.  Mars in Saturn bosta pričela nekaj dnevni trigon, dobro za napredovanje, moč koncentracije bo povečana.
Luna bo v večernih urah v opoziciji z Neptunom, povečan domišljija, slepi optimizem, zato je potrebno počakati s pomembnejšimi odločitvami.


SREDA, 23. AVGUST
Kmalu po polnoči Sonce vstopa v znamenje Device. Potreba po redu in disciplini bo domena naslednjega meseca. Zaradi težnje, da se je potrebno ukvarjati z vsako malenkostjo, se lahko občasno izgubi fokus. Videti je potrebno tako celoto, kot detajle!
V zdravstvenem smislu bo občutljivejši živčni sistem, pojavile se bodo večje skrbi za zdravje, zdrav način življenja. Posledice škodljivega stresa je potrebno sproti odpravljati!


ČETRTEK, 24. AVGUST
Luna v nočnih urah vstopa v znamenje Tehtnice, kar bo poudarilo pomembnost skladnih medosebnih odnosov. Ljubezen bo postala zelo pomembna!
V večernih urah bosta Venera in Uran pričela nekaj dnevni kvadrat, kar lahko prinese nekaj težav v ljubezenska razmerja in v zadeve, ki so povezane z denarjem. Kakršna koli tveganja se strogo odsvetujejo!

PETEK, 25. AVGUST
V popoldanskem času Saturn preide v direktno gibanje, kar bo prineslo olajšanje na vseh področjih. Lažje se bo napredovalo.
V večernih urah se bosta srečala Luna in Jupiter, prelep vpliv, ki prinaša srečne okoliščine in optimističen pogled na svet. Ponujene priložnosti je potrebno izkoristiti takoj!


SOBOTA, 26. AVGUST
V jutranjih urah preide Venera, kraljica ljubezni in denarja, v Leva, kjer bo zelo močna. Prodorna in močna energija bo prisotna v ljubezenskih razmerjih, stvari se bodo hitro spreminjale, dobra pozicija tudi za denar.
Luna prehaja v znamenje Škorpijona, zato bo doživljanje notranjega sveta zelo intenzivno.
V večernih urah se bosta srečala Sonce in Merkur. V naslednjih dneh je dobro narediti kakšne načrte, dogovore, možno je napredovanje.


NEDELJA, 27. AVGUST
Zelo močna intuitivna zaznava bo še bolj intenzivna zaradi skladnega aspekta Lune z Neptunom. Velja ji prisluhniti, zaupati in se ravnati po njej, saj bo odlično vodilo!
V popoldanskih urah bosta Jupiter in Saturn pričela nekaj dnevni sekstil. Dobro za napredovanje, sreča bo mila, pokaže se lahko kakšna dobra priložnost.Horoskop pripravlja Astrologija Dolores.


Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

 
 
 
Save Save
Anketa
Ste si letos lahko privoščili počitnice?
  Ne, kot vedno.
  Tokrat ne.
  Če par dni šteje za počitnice ...
  Da, izjemoma.
  Da, kot vedno.
  Letos še pridejo na vrsto.
   
Št. glasov 320