seniorji.info - Astrološka napoved za ta teden
 
pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
 
Astrološka napoved za ta teden
 
         

PONEDELJEK, 20. AVGUST
Nov teden se bo pričel precej dinamično, saj bo Luna potovala po ognjenem Strelcu, ki bo poskrbel, da dolgočasno res ne bo. Vpliv tujine bo povečan, veliko bo novih idej, zamisli, predlogov. Optimizem in dobra volja si bosta podajala roke!

TOREK, 21. AVGUST
V jutranjih urah Luna vstopi v znamenje Kozoroga in ozračje se bo nekoliko ohladilo. Resnost in povečana odgovornost bosta rodila dobre sadove pri delu. Srečanje Lune s Saturnom še dodatno potrjuje, da ste lahko zelo uspešni pri urejanju uradnih in finančnih zadev.

SREDA, 22. AVGUST
Odličen dan za delo je pred nami, v katerem se bo dobro sodelovalo z ljudmi v naši okolici. Pazite le, da vaša motivacija ne bo izhajala iz nezadovoljstva, kajti Luna bo v dopoldanskem času v kvadraturi z Venero!
Potrudite se za optimizem, ki vas bo vodil v pravo smer! Pri tem bo v lepo pomoč kasnejši sekstil Lune z Jupitrom.

ČETRTEK, 23. AVGUST

Sonce v zgodnjih jutranjih urah vstopa v znak Device, ki bo vzpostavila potrebo po tem, da se vse stvari postavijo na svoje mesto. Želeli bomo imeti večji nadzor nad dogajanjem, kar je samo pozitivno.
Občutek, da se poletje umika in da prihaja jesenski ciklus leta, bo moto tega dne, čeprav to še zdaleč ni res! Počitnice se počasi končujejo, prihaja čas, ko bodo šli otroci v šolo in ko se bodo pričeli pospravljati naši pridelki, takšne in drugačne vrste!

PETEK, 24. AVGUST
Luna, ki je že v prejšnjemu dnevu vstopila v znak Vodnarja, bo povzročala s svojo rastjo nekaj čustvenega nihanja. Potreba po umiku, distanci, lastni izbiri preživljanja časa brez prilagajanja drugim, vse to bo v vaših mislih.
Koncentracija za delo bo težja, tudi zaradi luninega nasprotovanja Merkurju.

SOBOTA, 25. AVGUST
Obeta se živahen in prijeten dan. Še posebej dobro se boste počutili v družbi, zato nikakor ne ostajajte doma. Urice pred polno Luno bodo energetsko nabite in čustveno izpopolnjene. Vpliv Jupitra, Venere in Urana vnaša v ta čas dobro in razigrano energijo.

NEDELJA, 26. AVGUST
V jutranjih urah Luna vstopi v Ribi in vse reakcije tega dne bodo izredno čustveno obarvane. Občutljivost bo povečana, pogostejše bodo menjave razpoloženja.
Polna Luna v znaku Ribi prinaša potrebo po tem, da se uskladijo nasprotja, kar velja še zlasti za partnerske odnose. Izredno čustveno bo, zaradi kvadrature Venere s Plutonom pa se je potrebno izogibati negativnim čustvom posesivnosti, ljubosumja in pretiravanja!

PONEDELJEK, 27. AVGUST
Mars se ob pričetku tedna po večmesečnem retrogradnem gibanju končno obrne v direktno smer, kar bo sprostilo marsikatero blokirano situacijo.
Pričetek tedna se bo odvijal pod vplivom prijetnih energij planetov, ni pričakovati nobenih posebnosti.


Horoskop pripravlja Astrologija Dolores

Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

 
 
 


 
Save Save
Anketa
Ali verjamete astrološkim napovedim?
  Verjamem in redno spremljam horoskop.
  Prebiram horoskop, ampak ne verjamem vsemu, kar piše.
  Ne verjamem, da lahko nekdo vsem ljudem napove enako.
  Zaupam samo določenim ljudem, da se res spoznajo na astrologijo.
  Niti slučajno ne verjamem v te reči.
   
Št. glasov 44