pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  IZLETI  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  RAZVEDRILO  
  ZANIMIVOSTI  
   
 
Tedenski horoskop
 
         

PONEDELJEK, 23. APRIL
Nov delovni teden se bo pričel odlično. Luna bo skladna z Merkurjem, zato bodo misli usklajene, komunikacija bo odlična in veliko se bo lahko dogovorilo. Sodelovanje z okolico bo zgledno.

TOREK, 24. APRIL
Venera, planet ljubezni in denarja, vstopi v tem dnevu v znak Dvojčka. Naš odnos do obeh področij bo postal nekoliko bolj racionalen, kar bo pravzaprav celo koristno!

SREDA, 25. APRIL
Luna v Sonce v trigonu prinašata usklajenost med spoloma, nasprotja se bodo lahko usklajevala, kar bo pripomoglo k splošni harmoniji in razumevanju v tem dnevu. Marsikaj se lahko dogovorite in lepo napredujete.

ČETRTEK, 26. APRIL
Obeta se prijeten dan s pozitivnimi aspekti Lune z ostalimi planeti, ki ga velja preživeti kar se da aktivno. Razpoloženje bo prijetno, družabnost bo v porastu, zato velja iti naokoli in se družiti s podobno mislečimi ljudmi.

PETEK, 27. APRIL
Prazničen dan bo prijetno mineval, saj bo Venera skladna z Luno, ki bo potovala po znaku Tehtnice. Potreba po druženju in harmoniji bo povečana. Nekoliko več previdnosti se svetuje v popoldanskih urah zaradi vpliva Saturna in Merkurja.

SOBOTA, 28. APRIL
Malce več previdnosti v ravnanju, delovanju in komunikaciji se svetuje v tem dnevu zaradi vpliva Plutona in Marsa, ki lahko razburkata strasti in vnašata v ta čas konfliktno energijo. Zaradi kvadrature Lune z Marsom so lahko napetosti povečane, paziti je potrebno, da ne pride do izbruhov in konfliktov.

NEDELJA, 29. APRIL
Luna še v jutranjih urah vstopi v znak močnega Škorpijona. Energije bodo ponotranjene, veliko se bomo ukvarjali o razmišljanju lastnih problemov, blokad in težav.  
Sonce v skladnem odnosu s Saturnom prinaša veliko dobrega v tem dnevu. Z dobro organiziranostjo lahko odlično napredujemo.

PONEDELJEK, 30. APRIL
Polna Luna v znaku Škorpijona nastopi še v nočnih urah in vnaša v ta dan nekoliko napetosti. Veljajo splošna pravila previdnosti glede polne Lune, čustvenost in občutljivost je povečana.Horoskop pripravlja Astrologija Dolores

Save
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

- Vrni se nazaj na ZANIMIVOSTI

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

 
 
 
Save Save
Anketa
Za prvomajske praznike načrtujem:
  izlet na morje
  izlet v hribe
  potovanje
  obisk toplic
  nimam planov
  drugo
   
Št. glasov 103