pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
 
Mark bo nastopil na FeNS v Kopru
sreda, 7.6.2017
         


Letos bo na 22. mednarodnem glasbenem festivalu FeNS v Kopru, v dneh od 22. do 26. junija, nastopil mlad simpatičen glasbenik Mark Tivadar iz Malih Bakovec pri Murski Soboti, skupaj z njim pa tudi plesna skupina (Melanie Tivadar & Nina Zelenik) ter harmonikar Dejan Borovič. Na festivalu bo Mark prvič v živo predstavil novo skladbico z naslovom »Čakam te na plaži«. Avtor besedila je Mark Tivadar, aranžma in posnetek pa so mu izdelali v tonskem studiu Logic Records, ki ga vodi Dejan Borovič. Mark Tivadar seveda pričakuje čim boljšo osebno uvrstitev in zato poziva k glasovanju poslušalke in poslušalce na obeh bregovih reke Mure, da prispevajo svoj glas zanj.

Tradicionalni mednarodni glasbeni festival FeNS je povezan v  mednarodno mrežo glasbenih festivalov WAF (World association of festivals). Ta glasbena prireditev na splošno zelo uspešno promovira Slovenijo in slovensko glasbo, kakor tudi manj znane izvajalce.

FeNS poteka v poletnem času v Taverni, v eni izmed najbolj znanih kulturnih atrakcij v starem mestnem jedru pristaniškega mesta Koper.  Od leta 1996 je na svoj oder privabil že več kot 1200 izvajalcev. Nekateri so pozneje nastopili tudi na najbolj znanih festivalih odraslih v Sloveniji, kot so »Slovenska popevka« ter »Melodije morja in sonca«, pa celo na »Evrosongu«.
Torej je cilj festivala mednarodno povezovanje in promocija nadarjenih glasbenih ustvarjalcev v Sloveniji in tujini. Festival nagrajuje v šestih kategorijah: Otroški FeNS (do 9 let ter od 9 do 11 let); najstniški FeNS (od 11 do 13 let ter od 13 do 15 let) ter Nova scena (od 15 do 18 let ter od 18 do 27 let). Vsako leto pri izboru prijavljenih pesmi in o zmagovalcih odločajo strokovne žirije (znani glasbeniki, glasbeni strokovnjaki, učitelji petja, studijski mojstri…) in žirije poslušalcev radijskih postaj iz Slovenije ter zamejstva.


  Mark Tivadar iz Malih Bakovec pri Murski Soboti.

Vir, foto: Filip Matko Ficko


Upokojitev in pokojnine 2017 - informacije

Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

SaveSaveSaveSaveSaveSave
Društvo upokojencev Radenci

- Vrni se nazaj na DRUŠTVA UPOKOJENCEV

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

Priporočamo ogled naslednjih novic:
  Markov videospot Slovenija
Mark Tivadar, srednješolec iz Malih Bakovec pri Murski Soboti želi, da bi ob njegovih nastopih z njegovo glasbo ...
ponedeljek, 17.8.2015
 
  Mark je prišel na seniorski večer
Druženje ob glasbi, petju, plesu ter pripovedovanju zgodb in šal.
petek, 19.8.2016
 
  Aprilsko navdušenje z Markom
Druženje ob klepetu, glasbi, petju, plesu ter degustaciji peciva in pijač.
ponedeljek, 25.4.2016
 
 
 
 


 
Save Save