seniorji.info - Helena Blagne zavrtela Vetrnico
 
pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
 
Helena Blagne zavrtela Vetrnico
sreda, 13.6.2018
         

Slovenska pevka zabavne in operne glasbe Helene Blagne je nastopila 11. junija zvečer na poletnem odru DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, kajti pričele so se letošnje številne zabavne prireditve, ki že vrsto let potekajo pod naslovom »DOSOR-jeva Vetrnica«. Na letošnjo 10-letnico uspešnega delovanja tega doma starejših je ob samem začetku zabavnega pevskega večera opomnila Simona Domjan, kot tudi na njegovo nepogrešljivo direktorico Matejo Hauser.

Helena Blagne je že leta 1975 kot 12-letna deklica prvič javno nastopila na amaterskem tekmovanju Prvi glas Gorenjske na Jesenicah, kot že odrasla pa je bila redna gostja, tudi zmagovalka, največjih glasbenih festivalov na področju nekdanje SFR Jugoslavije pa tudi v tujini. Po prodaji plošč je pravzaprav najuspešnejša Slovenka, kajti prodanih je bilo preko 2 milijona plošč z njenimi glasbenimi uspešnicami.

In njene glasbene uspešnice so še kako šle v uho in dušo številnih poslušalk in poslušalcev na večernem koncertu 11. junija na DOSOR-jevem poletnem odru, ki ga ni spremljalo le 300 obiskovalk in obiskovalcev z DOSOR-jeve terase, tamkajšnjega travnatega dvorišča, pač pa tudi z domskih balkonov ter sosednjih stanovanjskih hiš in blokov. Za popestritev tokratnega prvega tovrstnega zabavnega večera letos v DOSOR-ju pa je poskrbela skupina zaposlenih, ki je pripravila bogat srečelov s kar 369 dobitki.

AVTOR: Filip Matko Ficko


Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Save Save Save Save Save Save
Društvo upokojencev Radenci

- Vrni se nazaj na DRUŠTVA UPOKOJENCEV

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

Priporočamo ogled naslednjih novic:
  VIDEO: Poletna Dosorjeva vetrnica
Vstop je prost.
sobota, 9.6.2018
 
 
 
 


 
Save Save