pišite nam | informacije o spletni strani | najbolj brane novice  
   
 
   
  PRVA STRAN  
  DRUŠTVA UPOKOJENCEV  
  MOJE ZDRAVJE  
  RECEPTI  
  MOJ VRT  
  ZANIMIVOSTI  
  IZLETI  
  ŠPORT IN REKREACIJA  
  ZDRAVA VADBA  
  PRAKTIČNI NASVETI  
  POMOČ, OSKRBA IN VAROVANA STANOVANJA  
  DOMOVI ZA STAREJŠE  
  POKOJNINE, FINANCE IN PRAVNI NASVETI  
  PONUDBA ZDRAVILIŠČ  
 
Aktiven dan v DEOS Centru starejših
sobota, 21.10.2017
         

V DEOS Centru starejših Gornji Grad Zavod Aktivna starost izvaja program AKTIVEN DAN, ki ga sofinancira tudi Občina Gornji Grad.

6. oktobra je ZAVOD AKTIVNA STAROST v sodelovanju z DEOS Centrom starejših Gornji Grad za občane občin Zgornje Savinjske doline pripravili DAN ODPRTIH VRAT. Dogodek je bil izveden v okviru akcije Ustavi se!, akcijo Prve osebne zavarovalnice. Akcija opozarja na posledice prehitrega tempa življenja in nas spodbuja, da se ustavimo, pomislimo nase in omilimo posledice stresa; hkrati pa s tem pripomoremo k pozitivnim spremembam, k spremembam, ki dvigujejo nivo kvalitete našega življenja. Ob zaključku akcije so se na Prvi osebni zavarovalnici odločili, da bodo 130 starostnikom iz cele Slovenije omogočili udeležbo na Aktivnem dnevu, med njimi tudi našim desetim udeležencem.

Dneva odprtih vrat se je udeležilo 10 udeleženk, ki so z zanimanjem prisluhnile predstavitvi programa. Po uvodni predstavitvi programa so se pridružile enajstim članom Aktivnega dne pri predavanju in vadbi. Jaka Debelak, vaditelj aktivnega dne, jim je na zanimiv in poučen način predstavil temo Zakaj se gibamo? Udeleženci so z Jakovo pomočjo izvedeli veliko o gibu in o delih telesa, ki pripomorejo k samemu gibu. Po pogovoru so se pošteno tudi razgibali. Razgibali so tako telo kot tudi možgane (možganski fitnes). Zaključku je sledila podelitev daril za udeležence in slikanje. Darila je prispevala Prva osebna zavarovalnica in stanovalci DEOS Centra starejših Gornji Grad (slednji so za udeležence odprtega dne izdelali grelne blazinice napolnjene z ajdovimi luskinami).
Udeleženke nad predstavitvijo in vadbo niso skrivale navdušenja. Upamo, da se nam prihodnjič ponovno pridružijo. Obljubile so!

Do prihodnjič se vsem, udeleženkam dneva odprtih vrat, Jaku, aktivnim udeležencem Aktivnega dne, Zavodu Aktivna starost in Prvi osebni zavarovalnici prisrčno zahvaljujemo!DEOS center starejših Gornji Grad

Bodite obveščeni, naročite se na e-novice: tukaj.

Upokojitev in pokojnine 2017 - informacije

- Vrni se nazaj na DRUŠTVA UPOKOJENCEV

- Vrni se nazaj na PRVO STRAN

Priporočamo ogled naslednjih novic:
  Približajmo se naravni prehrani
Fortunaši zadovoljni ob dietnem pogrinjku.
četrtek, 19.10.2017
 
  Kako si pomagamo pri glavobolih?
Če imamo pogoste glavobole ali migrene, analizirajmo in po potrebi spremenimo življenjski slog.
sobota, 30.9.2017
 
  Kako se obleči za tek?
Tek je primeren prav za vsakega zdravega človeka, če nima težav s srcem, s koleni ali s hrbtenico. 
torek, 19.9.2017
 
  Vse o mleku, laktozi in laktozni intoleranci
Laktoza ali mlečni sladkor je disaharid, sestavljen iz glukoze in galaktoze.
četrtek, 14.9.2017
 
 
 
 


 
Save Save